Populārākās PlayStation 4 spēles 2019

Gaming jeb spēļu kultūra iekļauj miljoniem spēlētāju un tā turpina attīstīties ar vien vairāk un vairāk. Katru gadu tiek izlaistas jaunas spēles, kas, laiku netērējot, nemanāmi pārņem trendus un nokļūst topā. Arī jau apritē esošās iemīļotās spēles turpina attīstīties, uzlabot spēles saturu, piestrādāt pie vizuālās grafikas un spēles detaļām.

Šobrīd ir desmitiem patiešām labu spēļu, kuras izdzīvot, sekot līdzi galveno varoņu stāstiem, cīnīties par taisnību un atklāt daudz jauna. Nav noslēpums, ka spēles ne vien kavē laiku un tiek uzskatīts par hobiju daudzu jauniešu vidū, tas tomēr ir arī veids, kā pilnveidot uzmanības noturēšanas prasmes, stratēģisko un loģisko domāšanu. Esam apkopojuši TOP 10 populārākās PlayStation 4 spēles 2019 gadā līdz šim.

Labākās spēļu konsoles iespējams atrast 707.lv interneta veikalā – Sony PlayStation 4 lieliskā kvalitātē par pieņemamu cenu. Savukārt ja vēlies atrast kādu jaunu spēli, tad ieskaties 707.lv kategorijā PlayStation 4 spēles.

1. God of War

God of War ir kas pavisam jauns un atspirdzinošs, ņemot vērā tematiku, kas risinās pārējās zināmās uz piedzīvojumiem un spriedzi tēmētās spēlēs. Lai arī stāstā dominējošā agresivitāte un vardarbība vēl joprojām ir spēles pamatā, pāris lietas ir tikušas uzlabotas un mainītas.

Tagad šī spēle piedāvā iespēju doties jaunā ceļā pa vēl neizstaigātam takām un atklāt pasaules noslēpumus, kamēr esi ceļā. Turklāt šai spēlei ir tik daudzi dažādi līmeņi – gan attēloto cīņu, ieroču un lokāciju ziņā. Stāsts līdzinās puzlei, kas tiek salikta laika gaitā un tiek rastas atbildes uz jautājumiem un visu nezināmo un sākotnēji neskaidro. Tāpat spēle nebeidz pārsteigt ar vizuālo grafiku un maģiskajām būtnēm.

2. Horizon Zero Dawn

Lai cik šī spēle nebūtu skaista un dziļa, Horizon Zero Dawn ir veidota kā milzu pasaule, ko atklāt un kur apmaldīties. Turklāt tai piemīt maģiska sajūta, ko varētu droši saukt par apokaliptisku. Spēles stāsts vijās ap šo mehānisko radību medīšanu, kuru izmantošanā bieži vien pielietoti lēnie ieroči, to starp, bultas, piemēram. Tieši šāda ieroču izvēle liek piedomāt par uzbrukuma taktiku un raidīt šāvienu mērķtiecīgi un piedomājot par piemērotāko stratēģiju.

Ir visnotaļ interesanti censties izdzīvot pasaulē, kas tevi nespēj pieņemt un dara visu iespējamo, lai no tevis atbrīvotos. Izdzīvošanas spēlēm raksturīgais cīņas spars ir tas, kā šajā spēlē netrūkst. Turklāt ir ne mazāk interesanti sekot līdzi galvenajam stāstam un uzzināt mehānisko radību vēsturi un saprast, no kurienes tās nāk un kāpēc. Šī tiek uzskatīta par vienu no labākajām šīs paaudzes spēlēm.

3. Red Dead Redemption 2

Visiem jau bija skaidrs, ka šī jaunā PS4 spēle Red Dead Redemption 2 ar šo galveno varoni liks spēlētajiem sarosīties, un šis pieņēmums nebija kļūdains. Šī ir spēle pilna ar vēl neatklātām vietām un nesatiktiem cilvēkiem, ko apzagt un nogalināt. Īstā vesterna stilā, varoņu detaļas ainās, apkārtnē un raksturos ir neizsakāmi precīzas. Spēles izveidē ir ieguldīts milzu darbs un tas noteikti atmaksājas.

Galvenais stāsts ir tieši tik episks, kā to varētu paredzēt – pat, ja sākotnējās pirmās spēles stundas ir palēnas. Stāsts tiek ievadīts rūpīgi un vēršot uzmanību uz detaļām. Nemaz nerunājot par vērtībām, ko šī spēle iemāca. Stāstā izteikti svarīga ir patstāvība, ko galvenais varonis cenšas apvienot ar lojalitāti un spēju uzticēties partneriem.

4. Spider–man

Spiderman ir jautrākā un prieka pilnākā spēle, ko tu varētu iegūt savā PS4 spēļu kolekcijā. Tā iekļauj milzu teritoriju un izskatās vizuāli apbrīnojami. Taču galvenā ir sajūta, ko sniedz šī spēle – atklāt Ņujorkas lielpilsētu lecot un lidinoties pāri pilsētas augstajām celtnēm un to jumtiem. Kā jau to dara pats Zirnekļcilvēks.

Spēlē iemiesota gan sirsnība, gan humors, kas manāms jaunajā Zirnekļcilvēka filmā un kā no jauna iepazīstinātajā varonī. Šī spēle, kā jau arī citas supervaroņu spēles, ļauj sajusties varenam, izdzīvot supervaroņa sapni, izglābt pilsētu un cīnīties ar ļaundariem. Spēles patīkamā un ievērojami uzlabotā grafika, tāpat kā stāsts, var likt tev iesaistīties šajā spēlē mēnešiem ilgi.

5. Metal Gear Solid V:The Phantom Pain

Jau no tā brīža, kad tev liek uzkāpt uz zirga un izpētīt afgāņu laukus, Phantom Pain spēle liek sajust biedējošu un teju pārgalvīgu vēlmi attiecībā uz brīvību, ko sniedz spēles atvērtā pasaule. Milzīgais iespēju skaits sākotnēji liek apjukt, taču ejot uz priekšu, drīz vien tu tiec ierauts piedzīvojumā, kas negarlaikos un izaicinās.

Pat brīžos, kad misijas iziet no kontroles un šķietami viss iet greizi, stāsts turpina savu gaitu ļoti loģiskā secībā. Šī ir spēle, ko iespējams spēlēt dienām, nedēļām un pat mēnešiem ilgi – jo tā turpina pārsteigt un iepazīstināt ar jauniem notikumu pagriezieniem.

6. The Witcher 3: Wild Hunt

Beidzot arī The Witcher 3 ir pieejama PS4 platformā un tā sev līdzi ir atnesusi visbrīnumaināko kvalitāti, kas spēles visparastākās ainas padara par acīm baudāmu piedzīvojumu. Šajā spēlē patiesi pārsteidz tas, cik aizraujošas ir misijas un, protams, galvenie varoņi, kas visai spēlei piešķir reālu dzīvīgumu.

Lai arī sākotnēji nebeidzamās cīņas ar dažādiem zvēriem un radījumiem var šķist sarežģītas, spēlē ir daudz, ko darīt. Tās scenārijs ir pietiekami piepildīts, lai spētu noturēt tavu uzmanību, lai arī kādu izvēli tu veiktu.

7. Fortnite

Šī spēle veido pretējas izjūtas daudzu spēlētāju vidū. Daži to izbauda, kamēr citi ne tik ļoti. Tomēr ir pamats apgalvot, ka spēlei paredzētā auditorija to izbauda, jo tās galvenais stāsts parūpējas par jautru notikumu gaitu. Turklāt šī spēle ir par brīvu un to var spēlēt onlainā. Spēle balstās uz ieročiem un šaušanu. Tās veidotāji papildina ieroču klāstu ar jauniem piedāvājumiem katru nedēļu.

Fortnite spēle no citām atšķiras ar tās dinamisko krāsu pildījumu un citur neizmantoto būvēšanas sistēmu esot kustībā. Tas, kas padara šo spēli aizraujošu, ir izdzīvošanas princips. Nolaišanās no gaisa uz nezināmas teoritorijas un prasme izdzīvot – tieši šīs lietas vislabāk raksturo spēli Fortnite.

8. Grand Theft Auto V

GTA V šoreiz nepārsteidz vien ar smalkāk izstrādātām detaļām un ātrākām mašīnām. Šī daļa garantē jaunus piedzīvojumus, detalizētāku galveno varoņu attīstību stāsta gaitā un lielāku spriedzi kā jebkad iepriekš. Vizuālais spēles risinājums sniedz tev neizmērojamu brīvību atklāt plašas teritorijas, kas izveidotas ļoti reālistiskā maketā.

Turklāt pats stāsts nebeidz pārsteigt ar adrenalīnu, spriedzi un jaunu humora pieskaņu. Spēle izvēlas atspoguļot nevis klasisko, sagaidāmo Amerikas sapni, kur viss parādīts rožaini, bet gan attēlo reālo situāciju valstī. Stāstā tiek iekļauti mileniāļi, slavenības, vidējais ekonomiskais slānis, kā arī mediju dažādā propaganda. GTA jau gadiem ir bijusi nepārspējama spēle, kas turpina pilnveidoties, par ko noteikti vēsta GTA V produkts.

9. What remain’s of Edith Finch

Šī spēle ir viena no tām, kas spēj tev likt atcerēties un vēl reizi pārliecināties par to, ka ir spēles, kas var likt tev sajust visu un jebko. Galvenā varone Edīte no jauna atklāj savas ģimenes mājas un to stāstu vairāku gadu un paaudžu garumā. Šis ir stāsts, kas tiek būvēts uz jauniem atklājumiem, kas ir kā puzles gabali, kas savienojas vien spēles beigās.

Šī spēle liek aizdomāties par savām vērtībām. Katra nodaļa ir kā jauns stāsts un līdz ar to – pārsteigums. Stāsts un pati spēle ir attēlota un izveidota ļoti reālistiski un cilvēcīgi. Stāsts ir visai skumjš un noteikti neatstās tevi vienaldzīgu. Tieši šādas spēles ir tās, kas liek sajust ko jaunu un piedzīvot to, kā reālais saplūst ar neiespējamo.

10. Uncharted 4: A thieves end

Uncharted 4: A thieves end spēles ievērojamākais elements ir tās rūpīgi izstrādātās detaļas. Spēle ir zināma ar to, ka tās galvenais varonis ir īpaši neveiksmīgs – viss, kam viņš pieskaras, jūk un brūk. Tieši šo ainu attēlojums ir neiedomājami reālistiski izveidots. Pirmo reizi šajā spēlē ir izveidoti tās galvenie varoņi, kas notikumu gaitā attīstās kā reāli cilvēki ar domām un sajūtām.

Lai arī spēle ir piepildīta ar spraigām ainām, kur viss deg un sprāgst, stāstā tomēr dominē personīgi varoņu motīvi un dziļš stāsts. Tāpat šī spēle būs baudāms vizuālais prieks tavām acīm, ko izbaudīt uz tava PS4 ekrāna – gan kvalitātes, gan burvīgi attēloto skatu dēļ.

Komentēt